12 Mart 2015 Perşembe

Hissetmek

Nasıl da güzel bakıyordu..Kimse onun gibi bakmıyor demem lazım ilk cümlemden sonra..Hayır belki de çoğu insan onun gibi bakıyor.Konu onun nasıl baktığı değil..O baktığında kalbimde karnımda hissettiğim sıcaklık..Ne garip aşkın ilk belirtisidir, sıcaklık..Oysa onu ilk gördüğüm gün dışarıda kar yağıyordu..Hayır ikimizde dışarda değildik..
İşte bir aşık olma hikayesinin girizgahı..Evet 

Tam olarak hikaye olmayı hak edicek duygular hissettiğime eminim..Ama emin olun bir hikaye de en az iki karaktere ihtiyaç var.Tamam durum hikayelerini çöpe attım.Eğer aşk hikayesi yazacaksak tam da iki kişiye ihtiyaç var.Peki sen nerdesin? Sen olmadan ne yazabilirim ki..Hiçbir şey demeyin sakın bu soruyu okuduktan sonra..Pekala da yazabilirim..Hikaye olmaz tamam;ama yazılacak bir şeyler bulurum ben..

İçinde sen olan hayaller kuruyorum ne garip.Ve sen  bu konuda nasıl yetenekli olduğumu bilmiyorsun..Küçükken öğrenmiştim hayal kurmayı; ama en çok aynanın karşısında konuşma pratiği yaptım kabul..Ama azımsanamayacak kadar hayal de kurdum.Gözlerimi kapatıp kurdum çoğu hayali..bazen de gökyüzüne bakarak..Evet seninle ilgili hayallerde gökyüzünün payıda çok..Hani aynı şehirdeyiz ya, hani tek ortak noktamız aynı şehirde olmamız ya..O yüzden en çok gökyüzü yakışır hayallerime..Sen, istanbul, ben ve sonsuz bir gökyüzü..İşin garibi sen hayallerde de konuşmuyorsun.Komik ama bu sakin tavrını seviyorum..Tamam şaka yaptım..Sana karşı hissettiklerimde sesinin de payı büyük.Kendine güvenen saçma halininde..Ne tuhaf şey sevmek..İnsan hiç tanımadığı,yüzeysel tanıdığı diyelim burda, daha doğru olur..Nasıl böyle duygular hissedebilir.Sanırım kalbim de bir tuhaflık..Hayır sevgi değil, bir kaçma isteği bu.Dışarıdan iyi, tamam normal gibi gözüken bir hayatım var.Ama hepinizin hissettiği gibi benim sorunlarımda bana göre en büyük.Ve ben tam da kaçmak istiyordum bu sorunlardan.(Belki inanmayanlar var;ama en kolay kapıdır dua kapısı..)Ben tamda sorunlarımdan kurtulmak için dua ediyordum yaradana..Seni gördüm birden..Nasıl yani? gördün ve damla sorunların bitti mi? diye sormalısınız burda.Bende hemen cevap vermeliyim bir alt paragrafta..

O ben üzülünce beni tesselli ediyor,ben onu düşününce şifa buluyorum.Onun bu olanlardan haberi yok.Tamam doğrudan anlatıyorum  benden pek haberi yok.. Bunun ismi ney? Bence Allahın bize sunduğu en güzel şey bu.. Adı:Hissetmek..Sevgi kelimesi şuan fazla.. Peki hissettiğimi hisseder mi?